Webshop » Auto & Vrachtwagens » Auto » Traxxas » (TRX56076-4ORNGX) Traxxas Summit TQi, Orange V2

(TRX56076-4ORNGX) Traxxas Summit TQi, Orange V2

TRX56076-4ORNGX (TRX56076-4ORNGX) Traxxas Summit TQi, Orange V2Geweldige Alle-Terrein Performance met High-Low
Transmissie en op afstand Vergrendelbare Differentielen!
Nu met TQi 2.4GHz Radio Systeem!
Features van de Summit
TQI 2.4GHz 4-kanaals zender en 5-kanaals ontvanger
Innovatieve T-Lock™ afstandsbediening vergrendelbare differentiëlen laat je voor en achter gesloten diffs, vooraan gesloten diff, of helemaal open differentiëlen via de zender te selecteren.
Zender bediend High-Low transmissie, schakelt van een 70:1 eerste overbrengingsverhouding voor het beklimmen van het koppel naar een 25:1 tweede overbrengingsverhouding voor trail snelheid.
10-LED-verlichting systeem opent de deur voor nacht rijplezier
ExoCage™ body voegt real-rock-style toe en functionele bescherming
Nieuwe 3.8" Geode™ wielen met beadlock-stijl zijwand beschermers, stevig gemonteerd op aluminium 17mm hex hubs.
Massive 7" Canyon AT™ extreem-terrain banden met zachte inserts genereren geweldige off-road grip.
Ongekende veelzijdigheid met T-Lock differentiëlen en Hoog-Laag Transmissie
Alleen Summit ™ biedt u de mogelijkheid om het differentieel te vergrendelen en de versnelling van laag naar hoog vanaf de zender. Niet nodig om te stoppen met de actie om van versnelling te wisselen of het installeren blokkerende onderdelen. Scheur het spoor in "het hoge bereik" met een 25:1 ratio voor stof opspattende snelheid. Wanneer het terrein technische daarom vraagt, zet hem in "low range" voor een 70:1verhouding en onwerkelijk stijgend koppel. Voor het summum van klimtractie, flip de T-Lock-schakelaar aan de voorzijde om het differentieel te vergrendelen. Wil je nog meer grip? Activeer de achterzijde T-Lock diff voor volledige 4WD kracht ongeacht welke band je gebruikt.
10-LED Verlichting Systeem
Niet nodig om te stoppen als de zon ondergaat; De Summit licht op als de zon ondergaat en heeft een geïntegreerd LED-verlichting systeem. Vier heldere witte LED’s zien de weg vooruit, terwijl zes rode LED's laten zien waar de Summit is geweest. De LED's zijn geïntegreerd in de bumpers voor duurzaamheid en gemak, en een in het chassis gemonteerde kabelboom elimineert klitten en vast gehaakte draden.
Traxxas TQi 2,4 GHz 4-Kanalen Radio
Nu geleverd bij de Summit, de nieuwste Traxxas TQi 2,4 GHz met het draadloze systeem biedt deze het ongeëvenaarde "geen kanalen, geen kristallen" 2,4 GHz-technologie met de beproefde ergonomie van het TQi ontwerp, maar dat is slechts het begin. De nieuwe TQi 2,4 GHz-radio is volledig instelbaar, zodat u de prestaties van uw auto kunt fine-tunen vanaf de zender. De stuur-en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de multifunctionele knop kan worden geprogrammeerd om Steering Gevoeligheid (Expo), Throttle Gevoeligheid (Expo), Steering Percentage (Dual Rate), rempercentage (Dual Rate), of Gashendel Trim. En met Direct Sequence Spread-Spectrum (DSSS) 2,4 GHz-technologie, hoef je jezelf nooit zorgen te maken over kanalen of frequenties, gewoon inschakelen en rijden. Extra radio kanalen worden opgenomen in het nieuwe 2,4 GHz draadloze systeem om Summit unieke aandrijflijn te besturen. Schakel simpel met de flipschakelaar om een lage-of hoge versnelling te kiezen, druk op de 3-positiecursorknop om de T-Lock-modus te selecteren. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik voor comfortabele werking.
Traxxas Link Draadloos Module Compatible
De belangrijkste nieuwe feature van de TQI zit mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, apart verkrijgbaar) die uw iPad® iPhone® of iPod touch® (apart verkrijgbaar) verandert in een krachtig tuning tool voor uw Traxxas model. Het full-color scherm gecombineerd met de gratis Traxxas Link ™ App (in de App Store) geeft een intuïtief, high-definition, full-color grafische gebruikersinterface die de mysteries voor het optimaliseren van uw radio-systeem met de ultieme controle over het voertuig ontgrendelt levert. Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden voor telemetrie wanneer u optionele sensoren toe voegt aan uw model.
Realistische & Robuuste ExoCage Body
Summits agressieve SUV-Style van de carrosserie ziet er niet alleen stevig uit, met zijn vastgeschroefde fender flares en het tube-style ExoCage skelet, is hij net zo robuust als een echte stenen vreter. Flexibel terug springend na een rollover maar sterk genoeg zijn om de Lexaan body te beschermen voor steenslag. De ExoCage combineert authentieke looks met echte bescherming.
Waterdichte Elektronica en Titan ® 775 Motor
Summit krijgt de snelheid door de grootste motor voor elektrische monster truck, de Titan 775.Deze enorme motor is uitgerust met een ventilator-gekoelde armatuur voor non-stop off-road avontuur, en een extra wikkel van staal rond de behuizing voor een maximale magnetische veldsterkte, dat betekent dat er meer koppel beschikbaar is om het spoor te temmen en een klim te veroveren. Gascontrole gebeurt door de EVX-2 ™ elektronische snelheidsregeling, een echte krachtpatser die kan omgaan tot 16,8 volt om een Summit extremetrail veroverend koppel te geven. En als de weg nat is, modderig of zelfs bedekt met sneeuw, is dat geen probleem. Waterdicht elektronica laat Summit zorgeloos werken in omstandigheden waarbij andere monster trucks afhaken.
Geode Wielen, Soft inlegschuim en Canyon AT Banden
Een off-road machine is zo goed als de banden, en Summit wordt geleverd met de grootste, Traxxas banden ooit: de Canyon AT. Het multi-terrein loopvlak voorzien van agressieve, hoekige nokken die ingraven in op vuil, gras, wortels en stenen om Summit te laten rijden over alles wat je hem aanbied. Soft foam inzetstukken laat het rubber rijden over oppervlakken voor maximale grip, en de nieuwe Geode velgen houden de banden strak met beadlock stijl. De afneembare ringen om de velg randen en zijkanten van de band beschermen tegen steen slag en geven extra steun aan de band/velg lijmverbinding.
Futuristisch ontwerp van het chassis
Summit's baanbrekende E-Revo gegoten chassis zet een nieuwe standaard voor elektrische monster truck looks en prestaties. Het chassis combineert kunst en functie van een lichtgewicht, geïntegreerde en stijf platform dat de kracht maximaliseert en het gewicht vermindert. Schaalbare batterijvakken accepteren een verscheidenheid van NiMH en LiPo accu’s om de kracht te ontsluiten. Door het combineren van de batterij compartimenten met het chassis, kunnen de accu’s laag zitten en dicht bij het zwaartepunt van de truck, plus word er waardevol chassis oppervlak vrijgemaakt om de elektronica voor een mooie opbouw tegemoet te komen. Dit houdt het zwaartepunt (CG) zo laag mogelijk, waardoor steilere hellingen kunnen worden genomen en betere stabiliteit en weggedrag.
Dual-CV Telescopische Assen
Gesloten differentiëlen, een krachtige motor en hoog-tractie banden zijn het perfecte recept voor overspannen aandrijfassen, dus is de Summt uitgerust met de zwaarste Traxxas assen ooit. De soepele vering, echte gebogen spline innovatief ontwerp voor de Revo® is nu nog sterker dankzij de CV-stijl koppelingen aan elk uiteinde is een primeur in de industrie. De gezamenlijk crosspins worden ondersteund door de volledige diameter van de as, dus zelfs de zwaarste last zal het gewricht niet losmaken.

€ 579,95 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 1

Aantal