Webshop » Auto & Vrachtwagens » Auto » FTX » (FTX55(FTX5503G) FTX Outback Mini 3.0 Ranger 1/24 Crawler RTR Groen

(FTX55(FTX5503G) FTX Outback Mini 3.0 Ranger 1/24 Crawler RTR Groen

FTX5503G (FTX55(FTX5503G) FTX Outback Mini 3.0 Ranger 1/24 Crawler RTR GroenFTX Outback Mini 3.0 Ranger 1/24 Crawler RTR groen
De FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run is een geweldige mini jeep die optimaal geschikt is voor offroad avonturen. Het is weliswaar een klein model, maar dat betekent niet dat de prestaties klein zijn. Integendeel, deze machine zal je versteld doen staan. Het interne chassis is geoptimaliseerd en heeft de motor aan de voorkant zitten, waardoor je geniet van nog meer voorwaartse kracht. En ideaal is ook dat de elektronica waterproof is, zodat je zelfs onder natte omstandigheden kunt blijven doorscheuren.
Dag en nacht plezier
Met de FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run kun je eenvoudig dag en nacht scheuren. Overdag is het geen probleem qua licht natuurlijk, maar zodra het begint te schemeren ben je zonder licht nergens. Daarom is dit RC-model voorzien van LED verlichting. Die verlichting is fel genoeg om ook te blijven rijden als het volledig donker is. En als het regent? Geen probleem, dankzij de waterproof elektronica kun je gewoon door racen.
2,4 GHz radiosysteem
De FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run komt met een 2,4 GHz radiosysteem dat zorgt voor moeiteloze communicatie tussen de afstandsbediening en de receiver op het voertuig. Hierdoor wordt elk commando direct uitgevoerd, zonder dat er vertraging optreedt. Dit maakt dat jij je volledig kunt focussen op waar je heen wilt rijden.
Uitstekende grip
De Outback Mini 3.0 Ranger van FTX wordt geleverd met supersoft rubberen banden. Deze banden hebben een grof profiel, waardoor jij profiteert van extra grip wanneer je offroad rijdt. Bij het accelereren of door de bochten scheuren heb je voortaan geen last meer van slippende banden.
Prachtig gedetailleerd
De FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run is prachtig gedetailleerd met een 4x4 Offroad stijl. De stoere rolcage aan de boven- en zijkant zorgt er daarnaast voor dat het voertuig tegen een stootje kan. Handig wanneer je veel offroad gaat rijden. Ook de ingebouwde schokdempers en het aluminium chassis helpen bij het voorkomen van klappen die impact hebben op de prestaties van het voertuig.
Gemaakt om te klimmen
De motor is aan de voorzijde van het chassis geplaatst. Hierdoor geniet je van extra voorwaartse beweging en is de balans zo gemaakt dat je gemakkelijk kunt klimmen met de FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run. Zelfs de steilste hellingen zijn hierdoor geen probleem. De voorwaartse positionering van de motor helpt daarnaast bij het overwinnen van rotsige terreinen of stenen.
Gemakkelijk de batterijen opladen
De FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run wordt geleverd met een Micro 3,7 500 mAh 1S LiPo batterij. Deze batterij zorgt voor genoeg vermogen om te genieten van de RC-truck, maar het is wel aan te raden om een extra batterij aan te schaffen. Op die manier kun je blijven doorscheuren wanneer de batterij leeg is. Lege batterijen zijn snel op te laden met behulp van een USB-oplader. Dit maakt het ook mogelijk om onderweg batterijen op te laden met een powerbank.
99% Ready-to-Run
Bij de FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Ru hoef je niet eerst uren te sleutelen voordat je je eerste rit kunt maken. Het voertuig wordt 99% Ready-to-Run geleverd. In de praktijk betekent dit dat je klaar bent in de tijd dat de batterij volledig is opgeladen. Ideaal toch?
Ideaal voor de crawler fans
De FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run is een bijzonder model in de mini RC-wereld. Met een body in drie kleuren, een aangebracht reservewiel en de rolcage, geniet je van een outback zoals je die nog niet eerder zag. Aangevuld met verlichting aan de voor- en achterzijde haal je een voertuig in huis waar je uren achter elkaar plezier van hebt. Ga voor een nieuwe ervaring met een mini-RC voertuig, ga voor de FTX Outback Mini 3.0 Ranger Ready-to-Run Green.
Specificaties
 Lengte: 215 mm
 Hoogte: 115 mm
 Breedte: 102 mm

€ 95,99 inclusief BTW

Beschikbaar - Voorraad: 3

Aantal